Agrár Étterem

A Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus területén 2012. január 2-án nyitotta meg kapuit a felújított Agrár Étterem. A beruházás az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott 587.459.635,- Ft-os támogatásnak köszönhetően valósult meg. A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. 600 adagos konyhát, 250 férőhelyes éttermet üzemeltet 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik.  

A napi üzemelésű menü és a'la carte étkeztetés során a vendégek kétféle levesből és négyféle másodikból választhatnak menüáron. Az Agrár Étterem lehetőséget biztosít előfizetésre is. A konyha a speciális étrendű, vegetáriánus, diétázókra is gondol, minden nap különböző fitness ételekből is választhatnak a betérő vendégek.  

A menüztetés mellett a hely alkalmas zárkörű rendezvények, esküvői vacsorák, bálok, céges rendezvények, protokoll fogadások, doktori védések utáni fogadások, családi összejövetelek teljes körű lebonyolítására 250-300 főig.  

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek: 11.30-14.30
  • Szombat-Vasárnap: éttermünk rendezvényekre bérelhető

Az étterem aktuális étlapja (Kattintson a linkre!)

Elérhetőségeink:

  • 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
  • Telefon: +36 52 508 476
  • Egyetemi belső: 88476
  • Web: www.agraretterem.hu
  • E-mail:

Frissítés dátuma: 2018.09.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.