Civil szervezetek

Az elmúlt évtizedek társadalmi folyamatainak egyik legjelentősebb eredménye a civil szerveződések megjelenése az élet minden területén, így a felsőoktatásban is.

A Debreceni Egyetem Agrártudományi Központjában több alapítvány és egyesület működik. A szervezetek vezetői az alapítvány/egyesület ügyei iránt elkötelezett, kiváló szakemberek, akik valami újat, különlegeset szeretnének létrehozni. Céljaiknak megvalósítása éppen ezért hosszú, több évre kiterjedő sokrétű folyamat.

Frissítés dátuma: 2018.09.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.