Főigazgatói Titkárság

 

Véghné Tóth Bianka Mónika ügyvivő-szakértő

Szervezeti egység Debreceni Egyetem, Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság, AKIT Főigazgatói Titkárság
Központi telefonszám +36 52 508 444 / 88081
E-mail
Cím 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
Épület, emelet, szobaszám "C" épület, Kancellária (Böszörményi úti Campus), 2. emelet, 204
Weboldal

Az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság, a Debreceni Egyetem szervezeti keretein belül működő, a Gazdálkodási Szabályzat 6. § (4) bekezdés ba) pontja szerint gazdálkodási jogkörrel rendelkező szervezeti egység. Feladatait az Egyetem belső szabályzataiban rögzített hatásköri, felelősségi rendszerben látja el, így különösen az Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata, a Gazdálkodási Szabályzat, a Munkáltatói jog gyakorlásának rendje, valamint a Kancellária ügyrendje előírásai szerint.

Az AKIT tevékenységével kapcsolatos igazgatási, szervezési, koordinációs feladatait a Főigazgatói Titkárság látja el szoros együttműködésben az AKIT Gazdálkodási Igazgatóságával, a Jogi Igazgatósággal, a HR Igazgatósággal, valamint a Szolgáltatási Igazgatósággal. A Titkárság a tudományos főigazgató közvetlen irányítása alá tartozó szervezeti egység.

Az AKIT Főigazgatói Titkárság segíti a tudományos főigazgató napi munkavégzését. Igazgatási feladatain belül közreműködik az Igazgatótanács üléseinek előkészítésében, döntéseinek végrehajtásában, dokumentálásában. Tevékenysége során megbeszéléseket szervez, gondoskodik azok előkészítéséről. Ellátja a tudományos főigazgató munkájával kapcsolatos titkársági, ügyviteli és egyéb adminisztrációs feladatokat, továbbá feladata az AKIT iktatási rendszerének kialakítása és irányítása. Együttműködik az AKIT szervezeti egységeivel, a Rektori Hivatallal, a Rektori-Kancellári Kabinettel és a Kancelláriával. Feladata az információszolgáltatás, valamint tájékoztatás az AKIT Intézeteinek Igazgatói, Vezetői, Kutatói, Dolgozói részére.

 

Munkatársak

Frissítés dátuma: 2019.08.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.