Kutatási területek

A DE Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaságban jelenleg az állattenyésztés, növénytermesztés, kertészet, környezetgazdálkodás, természetvédelem, vadgazdálkodás, élelmiszertudomány, minőségbiztosítás, gazdaságtudományok és természettudományok területein folynak kutatások.

Az AKIT kutatási tevékenységei az alábbi tématerületeket foglalják magukba: gabonanövények, alternatív növények valamint a burgonya biológiai alapjainak fejlesztése és fenntartása; baromfi és juh biológiai alapok fejlesztése és fenntartása; tartamkísérletek; génmegőrzés; talajbiológiai kutatások; talaj- és vízgazdálkodás.

Az adatbázisban szerepel az AKIT minden kutatójának kutatási területe és elérhetőségei. Célunk az, hogy az érdeklődők megtalálják egyrészről azokat a kutatókat, akikkel együttműködést szeretnének kialakítani, másrészről azokat a témákat, amelyekben eredményes kooperáció alakulhat ki.

Frissítés dátuma: 2019.09.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.