Látóképi Növénytermesztési Kísérleti Telep

  • Makrotápelemek egyedi és együttes hatásának vizsgálata

A makrotápelemek és azok együttes alkalmazásának hatását vizsgáljuk különböző kultúrák termés mennyiségére, minőségére, valamint az időjárás okozta stressz tűrésre is.

 

  • Nedvességtakarékos művelési eljárások vizsgálata 

A különböző mélységű és intenzitású forgatás nélküli talajművelés talaj vízháztartására és szerkezetére gyakorolt hatását vizsgáljuk összehasonlítva a hagyományos szántásos eljárással. Vizsgáljuk ezen művelési modellek különböző növények termesztésére, technológiájára gyakorolt hatását (termés, növényvédelem).

Frissítés dátuma: 2019.04.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.