Tápanyagellátási módok hatása a rozs növény fejlődésére

A különböző trágyázási módok és az elővetemény eltérően hatnak a talaj tulajdonságaira és a rozs növény fejlettségére, valamint a termés mennyiségére.

Ezért a kutatási projekt keretében vizsgáljuk a különböző tápanyag-utánpótlási módok, a talaj tulajdonságok, a rozsnövény botanikai paraméterei és a termés mennyisége közötti összefüggéseket. Továbbá elemezzük a növény-, és talaj tápelemtartalmát, és az időjárási adatokat is.

Frissítés dátuma: 2019.05.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.