Termékfejlesztés, prototípus fejlesztés

A szennyvíziszap komposztra alapozva jelenleg két új termék fejlesztésén dolgozunk, melyek kidolgozásával célunk a komposztok alkalmazási területének kiszélesítése.

Termékek, amelyek kidolgozásában részt vettünk:

  • Nyírkomposzt talajkondicionáló komposzt készítmény
  • Nyírkomposzt Plusz talajkondicionáló komposzt készítmény

  

A Norvég Alap támogatásával megvalósult projektünk (HU09-0096-A2-2016) keretében az INWATECH Kft.-vel közösen kidolgoztuk a biogázüzemi fermentléből és ásványi anyagból kialakított növényi tápanyag-utánpótló és talajjavító anyag ipari méretekben történő előállítására alkalmas berendezés prototípusát.

Termékelőállítás a prototípus futószalagján

Frissítés dátuma: 2019.05.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.