Komplex innováció organo-minerális talajerő-utánpótló készítmény kifejlesztésére

Projekt száma

  • HU09-0096-A2-2016 - Norvég Alap támogatás, 2016-2017

Projekt címe

  • Zöld, komplex innováció organo-minerális talajerő-utánpótló készítmény kifejlesztésére és prototípusban történő előállítására.

Projekt leírása

A projekt célja a biogázüzemekben képződő, nagy víztartalmú fermentléből ásványi anyag felhasználásával egy komplex, könnyen kezelhető, jól tárolható és szállítható anyag előállítása.

  • Projekt kezdete-vége: 2016-2017
  • Finanszírozó: Norvég Alap
  • Elnyert támogatás: 17 174 000 Ft

Frissítés dátuma: 2019.05.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.