Pályázati lehetőségek

Az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság különösen fontosnak tartja a térség innovációs helyzetének erősítését. Ebben látja ugyanis a versenyképesség erősítésének zálogát. Kedvező, hogy egyre nő azon vállalatok száma, amelyekkel az intézménynek szoros, gyümölcsöző kapcsolata van. Ebben jelentős motiváció az is, hogy a kutatásra fordítható - döntően pályázati - források megszerzése alapvetően csak vállalati együttműködés keretében lehetséges.

Ebben a folyamatban az egyetem elméleti, a vállalat gyakorlati oldalon szerzett tapasztalatai kölcsönösen hasznosak lehetnek a másik fél számára. A kutatók és a vállalati szakemberek együttműködésével az alkalmazott kutatásokat rövid úton lehet a kísérleti fejlesztésekben alkalmazni.

Intézményünk jelenleg több száz hazai és nemzetközi partnerrel működik együtt, köztük számos nagyvállalattal, valamint közép- és kisvállalkozással. Célunk az, hogy a vállalatokat naprakész információval segítsük a közös pályázati lehetőségek terén.

Frissítés dátuma: 2018.11.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.