Rendezvények, események

A Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság különböző szakmai rendezvényekkel, konferenciákkal, termékbemutatókkal, tanácskozásokkal, kiállításokkal és egyéb változatos programokkal várja az érdeklődő közönséget.

Tudományos rendezvényeinken számot adunk az AKIT kutatási tevékenységéről, amely az agrárgazdaság teljes vertikumát felöleli. Oldalainkon az AKIT hagyományos rendezvényeiről és egyéb kulturális eseményeiről is találnak információkat az érdeklődők.

Frissítés dátuma: 2019.01.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.