Rólunk írták

2020

 • Egyetemi Kitüntetések
  Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 172. évfordulója alkalmából a Debreceni Egyetem vezetése az intézmény több munkatársát részesítette elismerésben. Kiváló Dolgozó kitüntetésben részesült Bódvai Ferenc, valamint Rektori Elismerő Oklevelet kapott Tüdősné Budai Júlia munkatársunk. – hirek.unideb.hu (2020.03.16.)
   
 • Kenyai diák is érkezett szakmai gyakorlatra Karcagra
  Debreceni Egyetem Környezetgazdálkodási Karának elsőéves mesterhallgatói az intézmény karcagi kutatóintézetében vettek részt szakmai gyakorlaton. –  szoljon.hu (2020.02.17.) 
   
 • Klímakárenyhítés – beszélni kell róla
  Az időjárási szélsőségek, a helytelen talajhasználat és szervesanyaggazdálkodás talajaink leromlásához vezethetnek. A klímakárenyhítés volt a témája „A talajra szabott gazdálkodásról” című tanácskozásnak a Debreceni Egyetem Nyíregyházi Kutatóintézetében.  – hirek.unideb.hu (2020.02.07.)
  Fókuszban a klímakárenyhítés – szon.hu (2020.02.07.) 
  Beszélni kell a klímakárenyhítésről – haon.hu (2020.02.07.)

Archívum

Frissítés dátuma: 2020.03.24.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ