Sajtó

Tisztelt Érdeklődő! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Debreceni Egyetemen történt intézményi átszervezések, valamint a kommunikáció egységesítése érdekében kialakításra került a Rektori Hivatal felügyelete alá tartozó Sajtóiroda, amelynek vezetője M. Tóth Ildikó sajtófőnök. 

A hatékony intézményi kommunikáció érdekében egyablakos rendszer került kialakításra, amely szerint az Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaságot érintő forgatáshoz, interjúk készítéséhez forgatási engedélyre van szükség. 

Kérjük vegye fel a kapcsolatot a következő elérhetőségek valamelyikén: 

  • Debreceni Egyetem Rektori Hivatal Sajtóiroda 
  • 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. fsz. 21. 
  • Telefon: 52/512-951 
  • E-mail:
  • Sajtókapcsolati menedzser: Lipcsei Ildikó 

A Forgatási engedély/Regisztrációs adatlap eléréséhez kattintson ide.

Megértésüket köszönjük! 

Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság

 

Frissítés dátuma: 2018.11.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.