Szabadalmak, know-how

Szabadalmi oltalommal a következő napraforgó vonalra vonatkozóan rendelkezünk:

CR-V-66 napraforgó vonal

  • A CR-V-66 napraforgó vonal restorer típusú porzó napraforgóvonal, mely homozigóta formában magában hordozza az Rf fertilitást visszaállító és a Pl2 peronoszpórarezisztencia géneket.

Növényfajta-oltalommal a következő fajtára vonatkozóan rendelkezünk:

Szabolcs tritikále fajta

  • Kiváló beltartalmi értékű, kísérletekben igazoltan kiemelkedően jó tápanyag-reakciójú, étkezési és takarmányozási célokra is alkalmas tritikále fajta. Megbízható alkalmazkodóképessége és szántóföldi rezisztenciája révén ökológiai gazdálkodásban is termeszthető.

Frissítés dátuma: 2019.05.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.