Szaktanácsadás

Az AKIT egyik legfontosabb feladata a gazdálkodást segítő szaktanácsadási tevékenység és annak fejlesztése. Intézményünkben a szaktanácsadási tevékenység több formában is működik. A falusi esték sorozatban 1999 óta több tízezer gazdálkodónak tartottak szakembereink előadásokat az agrárium és a vidékfejlesztés szinte minden területén. Részt veszünk a regisztrált szaktanácsadók képzésében és vizsgáztatásában is. Az Interaktív Szaktanácsadási Napok keretében egy-egy ágazat meghatározó szakemberei cserélték ki tapasztalataikat.

Az ágazati rendezvények anyagaiból készített Szaktanácsadási Füzeteken keresztül a termelők is hasznos ismeretekhez juthattak az egyes ágazatokkal kapcsolatban.

Az AKIT, mint Regionális Szaktanácsadási Központ és VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézete között 2008. május 1-jei hatállyal került aláírásra a szerződés. A Kutatóintézetek feladata megkeresés esetén a termelők, szakmai civil szervezetek tájékoztatása valamint a térségi nagyvállalatokkal való kapcsolat építés.

 

 

Frissítés dátuma: 2019.09.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.