Pallag Alapítvány

Az Alapítvány 1991-ben alakult. Valamennyi iskolai, kollégiumi rendezvény megrendezését, díjazását segíti Az Alapítvány biztosítja a versenyeken induló tanulók nevezési díját, a háziversenyek díjait, a jutalomkönyveket. Támogatja az intézmény külföldi kapcsolatait, a különböző iskolai kiadványok kiadását, melyek az intézmény kiemelkedő rendezvényéhez kötődnek (pl.: Wass Albert vers- és prózamondó verseny).

Hagyomány, hogy a bukásmentes osztály a tanév végén egy kisebb összeget kap jutalmul.

A kollégium a könyvtárának fejlesztését, az internet-hozzáférés bővítését is az Alapítványnak köszönheti.

"Az év legeredményesebb diákja" címet 2006-ban hoztuk létre, mellyel 25.000 Ft pénzjutalom jár.

2003 óta minden év februárjában jótékonysági bál kerül megrendezésre. A műsort az intézmény tanulói adják. Az osztályok, szülők, szponzorok, tantestület értékes tombolatárgyakat ajánlanak fel.

Az Alapítvány bevétele a bálból, az egyéni felajánlásokból és az SZJA 1%-ból tevődik össze. Évente átlagosan 32 tanulót tudunk támogatásban részesíteni.

  • Adószám: 19127835-1-09
  • Bankszámlaszám: 10911004-00000009-03450003

 

Frissítés dátuma: 2018.09.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.