Program - A csomagolás, mint tartósító eljárás

PROGRAM
9:45 - 10:00 Regisztráció
10:00 - 10:45

Az élelmiszerek tartósítása csomagolás technológiákkal

dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

11:00 - 11:45

Mikrobiológiai alapismeretek, a vákuum csomagolás mikrobiológiai előnyei

dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

12:00 - 12:45

Védőgáz összetételek ismerete, tartósítási és mikrobiológiai ismeretek

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

13:00 - 13:45

Eltarthatósági vizsgálatok és védőgáz összetétel meghatározás, védőgáz töltés meghatározás (számítás)

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet


A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 28. 08:53