PROGRAM | |
---|---|
9:45 - 10:00 | Regisztráció |
10:00 - 10:45 |
Az élelmiszerek tartósítása csomagolás technológiákkal dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
11:00 - 11:45 |
Mikrobiológiai alapismeretek, a vákuum csomagolás mikrobiológiai előnyei dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
12:00 - 12:45 |
Védőgáz összetételek ismerete, tartósítási és mikrobiológiai ismeretek Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
13:00 - 13:45 |
Eltarthatósági vizsgálatok és védőgáz összetétel meghatározás, védőgáz töltés meghatározás (számítás) Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2024. 10. 28. 08:53