| PROGRAM | |
|---|---|
| Regisztráció | |
| Megnyitó | |
|
Csomagolóanyagok élelmiszer-biztonsági kockázatai a gyakorlatban Takács Sándor, ügyvezető |
|
|
Kritikus szabályozási pontok és kulcs parraméterek meghatározása a csomagolás technológiában |
|
| Védőgázas termék csomagolás során fellépő élelmiszerbiztonsági kockázatok gyakorlati bemutatása, védőgáz összetétel mérő műszer használataEgészségtudatos termékfejlesztés új irányai az élelmiszeriparban Takács Sándor, ügyvezető DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet TS-license Kft. |
|
| Szünet | |
|
Élelmiszerbiztonsággal összefüggő jogszabályok ismerete |
|
|
Élelmiszerelőállítási folyamatok élelmiszer-biztonsági szabályozása, Kritikus szabályozási pontok és kulcsparaméterek meghatározása dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd |
|
|
Jó gyakorlatok ismerete dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd |
|
| A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
