Program - Élelmiszerbiztonsági ismeretek a csomagolástechnológiában

PROGRAM
  Regisztráció
  Megnyitó
 

Csomagolóanyagok élelmiszer-biztonsági kockázatai a gyakorlatban

Takács Sándor, ügyvezető
DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet
TS-license Kft.

 

Kritikus szabályozási pontok és kulcs parraméterek meghatározása a csomagolás technológiában

Takács Sándor, ügyvezető
DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet
TS-license Kft.

  Védőgázas termék csomagolás során fellépő élelmiszerbiztonsági kockázatok gyakorlati bemutatása, védőgáz összetétel mérő műszer használataEgészségtudatos termékfejlesztés új irányai az élelmiszeriparban

Takács Sándor, ügyvezető
DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet
TS-license Kft.
  Szünet
 

Élelmiszerbiztonsággal összefüggő jogszabályok ismerete

dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet 

 

Élelmiszerelőállítási folyamatok élelmiszer-biztonsági szabályozása, Kritikus szabályozási pontok és kulcsparaméterek meghatározása

dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

 

Jó gyakorlatok ismerete

dr. Juhászné Dr. Tóth Réka, egyetemi tanársegéd
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet


A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2025. 04. 22. 09:07