| PROGRAM | |
|---|---|
| Regisztráció | |
| Megnyitó | |
|
Üzemlátogatás, üzemi gyakorlat I. Prof. Dr. Stündl László, egyetemi tanár |
|
|
A húskészítmények gyártásának fejlesztési és jogi ellentmondásai, a húskészítmények csoportosítása és élelmiszerkönyvi jellemzőik bemutatása. |
|
| Szünet | |
|
Üzemi gyakorlat II. |
|
|
Szünet |
|
|
A húsipari termékek fejlesztése táplálkozástudományi szempontok figyelembevételével, A húskészítmények gyártástechnológiájának csomagolási és szeletelési szempontjai. Kelemen Ferenc, mesteroktató |
|
| A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 05. 21. 08:38
