Program - Táplálkozástudományi ismeretek, élelmiszeripari alapanyag ismeret - Húsipari termékek

PROGRAM
  Regisztráció
 

Üzemlátogatás, üzemi gyakorlat I.

Kristóf Károly, szakmai szolgáltató 
DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet

  Szünet
 

A húskészítmények gyártásának fejlesztési és jogi ellentmondásai, a húskészítmények csoportosítása és élelmiszerkönyvi jellemzőik bemutatása.

Kelemen Ferenc, mesteroktató

DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet

  Szünet
 

Üzemi gyakorlat II.

Kristóf Károly, szakmai szolgáltató 
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

  Szünet
 

A húsipari termékek fejlesztése táplálkozástudományi szempontok figyelembevételével, A húskészítmények gyártástechnológiájának csomagolási és szeletelési szempontjai.

Kelemen Ferenc, mesteroktató
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet


A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2025. 07. 22. 14:06