PROGRAM | |
---|---|
Regisztráció | |
Üzemlátogatás, üzemi gyakorlat I. Kristóf Károly, szakmai szolgáltató |
|
Szünet | |
A húskészítmények gyártásának fejlesztési és jogi ellentmondásai, a húskészítmények csoportosítása és élelmiszerkönyvi jellemzőik bemutatása. |
|
Szünet | |
Üzemi gyakorlat II. Kristóf Károly, szakmai szolgáltató |
|
Szünet | |
A húsipari termékek fejlesztése táplálkozástudományi szempontok figyelembevételével, A húskészítmények gyártástechnológiájának csomagolási és szeletelési szempontjai. Kelemen Ferenc, mesteroktató |
A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 07. 22. 14:06