Program - Táplálkozástudományi ismeretek, élelmiszeripari alapanyagismeret - sütőipari termékek

PROGRAM
   
 

Sütőipari termékek adalék-, segéd- és járulékos anyagai, hatásuk a végtermékek minőségére    

Dr. Diósi Gerda, egyetemi adjunktus

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

 

Üzemlátogatás, sütőipari termékkészítés

Dr. Jevcsák Szintia, egyetemi adjunktus

Diósi Gerda, egyetemi adjunktus

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

 

Sütőipari termékek minősítése, minősége, tárolhatósága, táplálkozás-tudományi fejlesztései

Diósi Gerda, egyetemi adjunktus

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet


A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2025. 01. 16. 11:21