PROGRAM | |
---|---|
Sütőipari termékek adalék-, segéd- és járulékos anyagai, hatásuk a végtermékek minőségére Dr. Diósi Gerda, egyetemi adjunktus DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
|
Üzemlátogatás, sütőipari termékkészítés Dr. Jevcsák Szintia, egyetemi adjunktusDiósi Gerda, egyetemi adjunktus DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
|
Sütőipari termékek minősítése, minősége, tárolhatósága, táplálkozás-tudományi fejlesztései Diósi Gerda, egyetemi adjunktus DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet |
A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 01. 16. 11:21