Program - Táplálkozástudományi ismeretek, élelmiszeripari alapanyagismeret - tejipari termékek

PROGRAM
9:45 - 10:00  Regisztráció
10:00 - 10:45

A tejipari termékek ismerete, rendszerezése

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

11:00 - 11:45

Az egyes termék csoportokra jellemző vonatkozó jogi követelmények ismertetése

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

12:00 - 12:45

A tejipari termékek érzékszervi bírálata, szeletelési és csomagolási tényezők befolyása

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

13:00 - 13:45

A tejipari termékek fejlesztése táplálkozástudományi szempontok figyelembevételével

Kiss Dóra, tudományos segédmunkatárs

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

14:00 - 14:45 Élelmiszeripari Innovációs Központ tejfeldolgozó üzemének bemutatása, kérdések megválaszolása

A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2024. 10. 28. 08:33