| PROGRAM | |
|---|---|
| Regisztráció | |
| Megnyitó | |
|
Technológiai folyamatok elemzése, ismertetése |
|
|
Az egyes technológiai lépésekhez szükséges számítások elvégzése, kritikus technológiai lépések ismertetése (pl. szeletvastagság számítás, csomagoló anyag szükséglet, szükséges alapanyag ismerete és specifikálása) |
|
| Szünet | |
|
Élelmiszerelőállítási folyamatok élelmiszer-biztonsági szabályozása, Kritikus szabályozási pontok és kulcsparaméterek meghatározása |
|
|
A húsipari csomagolástechnológiai folyamatok bemutatása és számítások |
|
|
A csomagolástechnológiai műveletek hatása a húskészítmények önköltségére |
|
| A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
