PROGRAM | |
---|---|
Regisztráció | |
Megnyitó | |
Az egészséges táplálkozás és az élelmiszerek Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus |
|
Fogyasztói elvárások az élelmiszeripari fejlesztésekkel szemben |
|
Egészségtudatos termékfejlesztés új irányai az élelmiszeriparban Nagy Fruzsina, PhD hallgató DE GTK Marketing és Kereskedelmi Intézet |
|
Szünet | |
Az egészség megőrzésére irányuló termékfejlesztések |
|
Funkcionális élelmiszerek Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus |
|
Különleges táplálkozást kielégítő termékek fejlesztése, fejlesztések kivitelezése és dokumentálása Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus |
A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat. |
|
Legutóbbi frissítés:
2025. 04. 14. 21:42