Program - Termékfejlesztés az élelmiszeriparban

PROGRAM
  Regisztráció
  Megnyitó
 

Az egészséges táplálkozás és az élelmiszerek

Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus
DE MÉK Élelmiszertechnolgiai Intézet

 

Fogyasztói elvárások az élelmiszeripari fejlesztésekkel szemben

Dr. Fenyves Noémi Dóra, adjunktus

DE GTK Marketing és Kereskedelmi Intézet, Marketing nem önálló Tanszék

  Egészségtudatos termékfejlesztés új irányai az élelmiszeriparban

Nagy Fruzsina, PhD hallgató

DE GTK Marketing és Kereskedelmi Intézet
  Szünet
 

Az egészség megőrzésére irányuló termékfejlesztések

Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus

DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet 

 

Funkcionális élelmiszerek

Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet

 

Különleges táplálkozást kielégítő termékek fejlesztése, fejlesztések kivitelezése és dokumentálása

Dr. Jevcsák Szintia, adjunktus
DE MÉK Élelmiszertechnológiai Intézet


A Bemutató program a Vidékfejlesztési program keretén belül meghirdetett „Bemutató üzemek támogatása” című, VP1-1.2.1-23 kódszámú felhívását elnyert projektnek köszönhetően valósul meg. A rendezvénysorozatokra várják az aktív mezőgazdasági termelőket, erdőgazdálkodókat és élelmiszer-feldolgozókat.

Legutóbbi frissítés: 2025. 04. 14. 21:42